Registration

 

08:50 – 09:10

20 Minutes
+ 5 Minutes Changeover

Lesson

1

 
09:15 – 10:15

 
1 Hour

 
Breaktime

 
10:15 – 10:35

20 Minutes
+ 5 Minutes Changeover

Lesson

2

 
10:40 – 11:40

 
1 Hour
+ 5 Minutes Changeover

Lesson

3

 
11:45 – 12:45

 
1 Hour

 
Lunchtime

 
12:45 – 13:30

45 Minutes
+ 5 Minutes Changeover

Lesson

4

 
13:35 – 14:35

 
1 Hour
+ 5 Minutes Changeover

Lesson

5

 
14:40 – 15:35

 
55 Minutes